Дезинформацията в Интернет!

Дезинформацията в интернетДезинформацията в интернетДезинформацията в интернетДезинформацията в интернет

Клубът по дебати на 2АЕГ и Европейската комисия работеха съвместно за създаването на публична дискусия. Събитието привлече голям интерес и позволи на участниците да споделят своите възгледи за дезинформацията в Интернет! 

Ученици се включиха в събитието на 2-ри март, като обсъдиха важен казус - а именно дали онлайн пространството помага или пречи на младите да се информират за политика. Розмари Илиева (10ж) и Ния Балчева (11б) представиха едната страна на дебата. Редом с тях множество възпитаници на гимназията изразиха своите граждански позиции. С това те доказаха, че са готови да бъдат бъдещето на един по-добър свят, в който с общи усилия можем да се преборим с фалшивите новини. 

По време на събитието представителите на Европейската комисия представиха на учениците ни възможности, които да помогнат за личностното им развитие. В течение на дискусията бяха обсъдени и различните европейски институции и как функционират те.

Поздравяваме всички, взели участие в публичния ни дебат. Както винаги продължаваме да насърчаваме подобни инициативи за обогатяване на учениците ни!

Фотоалбуми

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.