ВАЖНО СЪОБЩЕНИE !

Ръководството на Втора АЕГ "Томас Джеферсън" уведомява всички свои ученици и техните родители за нов установен днес, с PCR тест, случай  на COVID-19  в училище на ученик от 11 клас. Предприети са всички задължителни и препоръчителни мерки, описани в Насоки за работа в условията на  COVID-19  в училище. Карантинирана е паралелката от 11 клас, в която се обучава ученикът. Периодът на карантината е 14 дни и обучението се провежда в  електронна среда от разстояние при спазване на дневния режим и седмичното разписание. 

Отново ще бъде проведена цялостна дезинфекция на училищната сграда днес след приключване на учебните занятия. Утре, 20.10.2020 г. учебният процес продължава присъствено за всички паралелки, които не са поставени в карантина при засилена дезинфекция.

Уверяваме Ви, че училищното ръководство спазва стриктно указанията и препоръките на СРЗИ и е в постоянен контакт с всички институции.

Ръководството на училището ще продължи да Ви уведомява своевременно за промяна на епидемиологичната обстановка в училище чрез официалния училищен сайт на гимназията.

Пазете се и бъдете здрави!

Фотоалбуми

Адрес

ж.к. Стрелбище,
ул.Траяновa врата 26
район Триадица
Пощенски код 1408
+359 2 828 36 79
+359 888 19 24 59
2els.Sofia@2els.com

Втора Английска Гимназия

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.