ВАЖНО СЪОБЩЕНИE !

Ръководството на Втора АЕГ "Томас Джеферсън" уведомява всички свои ученици и техните родители за нови установени, с PCR тест, случаи  на COVID-19  в училище – ученичка от 11 клас и учител. Предприети са всички задължителни и препоръчителни мерки, описани в Насоки за работа в условията на  COVID-19  в училище. Карантинирана е паралелката от 11 клас, в която се обучава ученичката. Периодът на карантината е 14 дни и обучението се провежда в  електронна среда от разстояние при спазване на дневния режим и седмичното разписание. 

Ще бъде проведена цялостна дезинфекция на училищната сграда, което налага на 19.10.2020 г. (понеделник) учебните занятия за първа учебна смяна да започнат в 8.30 ч., а за втора смяна в 14.00 ч. Учебният процес продължава присъствено за всички паралелки, които не са поставени в карантина при засилена дезинфекция.

Уведомяваме Ви, че училищното ръководство спазва стриктно указанията и препоръките на СРЗИ и е в постоянен контакт с всички институции.

Ръководството на училището ще продължи да Ви уведомява своевременно за промяна на епидемиологичната обстановка в училище чрез официалния училищен сайт и електронния дневник на гимназията.

Пазете се и бъдете здрави!

Фотоалбуми

Адрес

ж.к. Стрелбище,
ул.Траяновa врата 26
район Триадица
Пощенски код 1408
+359 2 828 36 79
+359 888 19 24 59
2els.Sofia@2els.com

Втора Английска Гимназия

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.