ВАЖНО СЪОБЩЕНИE !

Ръководството на Втора АЕГ "Томас Джеферсън" уведомява всички свои ученици и техните родители за установени, с PSR тест, случаи  на COVID-19  в училище – ученичка от 12 клас и учител. Предприети са всички задължителни и препоръчителни мерки, описани в Насоки за работа в условията на  COVID-19  в училище. 

Карантинирани са една паралелка в 12 клас и една паралелка от 8 клас, в която преподава заразеният учител. Периодът на карантината е 14 дни и обучението се провежда в  електронна среда от разстояние. 

Всички помещения са продължително проветрени, направено е влажно почистване  и  пълна дезинфекция на повърхностите в гимназията. Учебният процес продължава присъствено за всички останали паралелки при засилена дезинфекция.

Уведомяваме Ви, че училищното ръководство спазва стриктно указанията и препоръките на СРЗИ и е в постоянен контакт с всички институции.

Ръководството на училището ще Ви уведомява своевременно за промяна на епидемиологичната обстановка в училище чрез официалния училищен сайт и електронния дневник на гимназията.

Бъдете здрави!

Фотоалбуми

Адрес

ж.к. Стрелбище,
ул.Траяновa врата 26
район Триадица
Пощенски код 1408
+359 2 828 36 79
+359 888 19 24 59
2els.Sofia@2els.com

Втора Английска Гимназия

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.