Благодарност от Обществения съвет към учителите

Уважаеми учители,

Във връзка с пандемията „COVID-19“, вече седмици наред обучавате нашите деца по един необичаен и извънреден начин – от разстояние, с използване на образователни платформи. Онлайн обучението по време на извънредното положение се превърна в голямо предизвикателство както за всички Вас, така и за учениците, а и за нас – техните родители.

Скъпи учители,

Благодарим Ви за Вашия труд и всеотдайност! Благодарим Ви за Вашата упоритост и търпение! С голямо усърдие всички Вие за кратко време "влязохте в час" с технологиите и не допуснахте да се изостава с учебния материал. Независимо от  трудностите, положихте и продължавате да полагате усилия знанието да стигне до всеки един ученик. Адмирации за това, че се стараете да научите децата ни на упоритост и постоянство, без оглед на обстоятелствата. Помагате им в дните на социална изолация да станат по-организирани и по-отговорни личности – така че, предизвикателствата да не ги плашат, а напротив, да ги мотивират да успеят. Карате ги да осъзнаят, че стоенето у дома не трябва да е безцелно.

От името на всички родители искаме да Ви пожелаем да бъдете здрави и все така последователни!  Нека един на друг да си даваме сили, за да преодолеем трудностите в дните на изпитание, и в крайна сметка да постигнем общата цел  – училището да бъде наистина вдъхновяващ период в живота на децата ни!                     

С искрена благодарност:

Обществен съвет на родителите

при 2 АЕГ „Томас Джеферсън“

 

Фотоалбуми

Адрес

ж.к. Стрелбище,
ул.Траяновa врата 26
район Триадица
Пощенски код 1408
+359 2 828 36 79
+359 888 19 24 59
2els.Sofia@2els.com

Втора Английска Гимназия

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.